horizontal menus
 

HamboHus Dokumentasjon

Dokumentasjon på denne siden omhandler spesielle emner som har interesse for eksterne parter som skal utvikle mot HamboHus eller lage underlag for justering av konfigurasjonen. Basis programvaredokumentasjon finnes på supportsidene og i programpakken.

HamboHus Uttrykk

Uttrykk brukes i hele HamboHus. Beregning av mengder, arbeidstid, rabatter og tillegg konfigureres v.hj.a. uttrykk. Uttrykk brukes også når rapportdefinisjoner lages. Uttrykk kan brukes når tall skal skrives inn alfanumerisk. Dermed er forståelse av uttrykk et basiskunnskap for konfigurering og bruk av HamboHus.

HamboHus Symboler

HamboHus tilbyr et eget språk for å lage tilleggsobjekter, kalt "symboler". HamboHus leveres med et stort utvalg av symboler, men det kan være interessant å lage egne tilpassede. Symbolene kan ha forskjellig utseende på hver tegningstype (plan, snitt, fasade, oversikt).

TN 10: Terreng

TN10 TerrengTerreng  

Dokumentet omtaler terrengmodellering i HamboHus. Det kan være spesielt nyttig for de som skal skaffe informasjonen som trenges for å importere eller legge inn modellene.

TN 11: Rapporter i Excel

Dokumentet inneholder informasjon for å lage rapportdefinisjoner som produserer Visual Basic for Microsoft Excel.

TN 12: Materialer og priser

Dokumentet inneholder informasjon som trenges for å kunne samordne med eksterne systemer ang. materialer. Dette gjelder spesielt oppdatering av priser.

TN 13: Situasjonskart

Dokumentet inneholder informasjon om forsjellige måter å lage situasjonskart.

TN 14: IFC import

Dokumentet inneholder informasjon om hva som kan importeres og hvordan å sette opp malen. Malen brukes til å bestemme om veggene skal opprettes som ytter- eller innervegger, og hvilke veggtyper de skal få (basert på veggtypenavn i IFC filen).

 
Hjem | Produkt | Metode | Last ned | Teknisk | Support| Forespørsel | Kontakt